Pages

Tuesday, March 22, 2016

TRAVEL WISHLIST

Ik houd van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Er is nog zoveel in de wereld dat ik wil zien, daarom deel ik vandaag een aantal plekken die hoog op mijn verlanglijstje staan. 
Dubai, UAE
Dubai wil ik heel erg graag bezoeken. Ik zou op de Burj Khalifa gaan en een uitstap naar de woestijn maken. Natuurlijk kan een bezoekje bij de Dubai Mall niet ontbreken. Het lijkt me een geweldige vakantie.
Chicago, USA
Ik ben dol op Amerika en heb er al heel wat plaatsen bezocht. Chicago is een stad die ik nog nooit bezocht heb, maar wel heel graag zou willen. Het lijkt me een aagename stad. Bekende bezienswaardigheden die ik wil zien zijn de Willis Tower en de Chicago Bean.
Reykjavik, ICELAND
Na heel wat vlogs en verslagen gelezen te hebben, lijkt het me heel tof om een citytrip te maken naar de hoofdstad van Ijsland. De natuur ziet er prachtig uit. Tevens lijkt het me ook tof om naar een hot springs te gaan.
Maldives
Met een strandvakantie kan je me heel blij maken. De Malediven is dan ook mijn droombestemming als huwelijksreis. Hoe gezellig en romantisch moet het zijn om in zo'n huisje op het water te verblijven?!
Santorini, GREECE
Ik ben al 2 keer naar Griekenland geweest, naar Rhodos en Kreta. Maar Santorini lijkt me ook zo'n mooie plek. Het is de ideale vakantie om uit te rusten.

Bron foto's: 1, 2, 3, 4, 5

No comments:

Post a Comment