Pages

Thursday, March 31, 2016

MY MARCH

In deze maandelijkse rubriek deel ik foto's van wat ik de afgelopen maand heb gedaan. Kijk je mee?
Ik begon de maand met een live workout van Blogilates! Toffe workout en bovendien leuk om eens live meegemaakt te hebben.
In het begin van de maand hadden wij een show op school. Voordien aten we met de hele groep pizza's . Gezellig!
En zo zag ik eruit die avond! :-)
Kansrekeningoefeningen maken tijdens wiskunde. Ik kan er niet aandoen, maar ik vind wiskunde echt geen leuk vak. Gelukkig heb ik het maar 3 uur in de week!
Werken aan een onderzoek voor school met een vriendin. Er moet nog zoveel gedaan worden, nu is het vakantie dus kunnen we hopelijk wat meer werk verrichten.
In bad met een Lush bruisbal. Genieten! <3
Outfitfoto's schieten in de luchthaven. Deze outfit kwam eergisteren online.
We gingen een dagje naar Roermond, dus dan kan een bezoek aan de Burger King niet ontbreken. ZO LEKKER!
Voor een familielid haar verjaardag hebben mijn mama en ik een heleboel truffels gemaakt. Ik vind het erg leuk om me met bakken bezig te houden.
Het resultaat! De witte chocolade zijn speculaastruffels, de melkchocolade zijn poptartstruffels en de zwarte chocolade zijn oreotruffels.
Af en toe vind ik het leuk om op buzzfeed verschillende quizzes te maken, zo maakte ik deze quiz over waar ik in New York zou moeten wonen. I wish ;-)
Op 22 maart vernamen we het verschikkelijke nieuws van de aanslagen in Zaventem en Brussel. Op school konden we dit niet zomaar voorbij laten gaan, er werden hartjes uitgedeeld waar leerlingen een boodschap op konden schrijven. Nadien werden deze op het witte bord geplakt.
De verjaardag van mijn meter vieren! We aten kaasschotel en er was ook nog ander beleg voorzien. Lekker.
Ik vind deze snapchat filter zo leuk haha
Afgelopen zondag konden jullie al lezen dat ik deze cupcakes maakte voor Pasen. Ik vind ze er erg schattig uitzien.
Dit is de outfit die ik droeg voor Pasen. De blouse is van primark, broek van mango, gilet van zara en hakken van pull & bear.
Voor Pasen hadden mama en papa surprise-eieren verstopt in de living. Ik had het niet verwacht en stiekem vond ik het leuk om ze te zoeken.
Mama was gaan shoppen met een vriendin en kwam terug met deze 2 kaarten van New York. Super tof voor wanneer we er in november terug naartoe gaan. Ja, je leest het goed. In november ga ik terug naar New York, want papa gaat namelijk de NYC marathon meelopen. Bij de grijze kaart kan je je route zelf uitstippelen en bij de roze kan je de kaart helemaal inkleuren.
Vandaag ben ik naar de kapper gegaan, dit was echt wel hoognodig. Maar ik ben blij met mijn nieuwe haar :-) Op de eerste foto waren mijn haren trouwens nog een beetje gekruld.

No comments:

Post a Comment