Pages

Sunday, February 28, 2016

MY JANUARY

In deze maandelijkse rubriek deel ik foto's van wat ik de afgelopen maand heb gedaan. Kijk je mee?
We starten januari met deze leuke quote!
In de kerstvakantie keek ik het allerlaatste seizoen van Glee. Heel spijtig dat het gedaan is, want het was één van de eerste series dat ik volgde.
6 januari is het driekoningendag en dan kan een driekoningentaart natuurlijk niet ontbreken. Het was super lekker!
Ik kreeg nog een laat kerstcadeau van mijn ouders namelijk deze toffe sloffen. Ik kwam ze tegen op de blog van Serena (beautylab.nl). Ik ben er helemaal dol op en ze zijn super warm.
Ik heb deze maand veel gebakken, ik maakte oa cinnamon rolls. Het recept heb ik gehaald van Jennie from the Blog.
Ik ruimde na lange tijd mijn make-up eens op.
Januari = solden. Bij pull & bear bestelde ik online 2 paar nieuwe schoenen en een gestreept tshirt.
Half januari viel de eerste sneeuw, woehoe! Van mij mag er nog veel meer vallen. I love snow!
Later die dag bakte ik simpele koekjes. Willen jullie dat ik hiervan een recept deel?
Na Glee was het tijd voor The 100. Een hele spannende serie, ik kan het iedereen aaraden. Ik moet deze serie eigenlijk kijken voor school, aangezien een vriendin en ik hierover een opdracht maken.
Ook maakte ik deze truffels, het recept van de speculaas truffels hebben jullie al kunnen lezen. Binnenkort komt het andere deel online, stay tuned! ;)
Ik ging naar de luchthaven om te solliciteren. Het lijkt me erg leuk om op de luchthaven te werken, ik hoop dan ook heel erg dat ik een job daar kan krijgen. Ik ben alleszins erg gemotiveerd.
Ook ging ik naar de Ikea om naar een nieuw bed te kijken. Achteraf gingen we eten, de kroketjes vond ik iets minder lekker, maar de taart daarentegen. Mmm!
Ik werkte 3 zaterdagen bij de bakker. Ik krijg heel veel honger van al deze food foto's.
En ja nog een food foto. Mama maakte ook nog gingerbread cookies, lekker smullen.
De laatste week van de maand had ik 2 herhalingstoetsen van economie. Dit betekent dus leren leren en nog eens leren. Helaas heb ik het gevoel dat beide toetsen niet zo goed waren.
Deze maand ben ik opnieuw gestart met de workout kalender van Blogilates. Tot nu toe lukt het aardig, hopelijk blijf ik het volhouden tot aan de zomervakantie!
Gisteren ging ik shoppen in Antwerpen. Bij Zara pastte ik twee kleedjes. Ik vind ze beide super leuk, maar de gele heb ik nog niet gekocht.
De buit van gisteren een grijze trui en zwart kleedje van zara en een geprinte sjaal van mango. Verder kocht ik ook nog spullen bij Yves Rocher en Mac. Een geslaagde dag dus! 

No comments:

Post a Comment