Pages

Wednesday, December 30, 2015

TRAVEL OF 2015

Eén van mijn favoriete hobby's is reizen. Ik houd ervan om nieuwe culturen en plaatsen te ontdekken. Ik heb het geluk dat mijn ouders ook graag reizen en dat we elk jaar iets meer van de wereld ontdekken. Vandaag ga ik het hebben over welke landen/plaatsen ik allemaal heb bezocht in 2015.

Livigno In april ging ik op een skitrip naar Livigno in Italië. We zijn er al een aantal keer geweest en ondertussen ken ik de stad al. Toch blijft het leuk om te gaan en bovendien vind ik het geweldig om te skiën.

Canada en USA In de zomervakantie ging ik voor 3 weken een rondreis maken door de Rocky Mountains in Canada. Het was een geweldige vakantie en ik zal het dan ook nooit vergeten. We hebben verschillende Canadese steden bezocht in combinatie met de Amerikaanse stad Seattle.

De Haan Dit jaar gingen we spijtig genoeg maar 1 dagje naar De Haan aan de Belgische kust. Maar ik kon me geen betere dag wensen. We vertrokken heel vroeg in de ochtend en hebben de hele dag op het strand gespendeerd. We hadden heel veel geluk met het weer, want het was zo'n 30°C.

Roermond In 2015 ben ik maar liefst 3 keer naar Roermond afgereisd. We gaan daar altijd naartoe voor de designer outlet. Het blijft tof, want je kan er altijd goede koopjes doen. Aanrader voor iedereen die houdt van designer merken!

Parijs Met school ging ik eind oktober voor 4 dagen naar Parijs. En super leuk dat het was! De leukste activiteiten vond ik de boottocht op de Seine en het bezoek aan de Eiffeltoren in de avond. Ik heb heel veel plezier gehad met al mijn vriendinnen en vrienden en zal deze citytrip dan ook nooit vergeten!

New York Na Parijs ging ik meteen door naar New York. Al maanden keek ik uit om naar mijn favoriete stad van de hele wereld te gaan. In het begin kregen we tegenslag, omdat onze vlucht werd geannuleerd. Maar gelukkig waren er nog plaatsen vrij op een latere vlucht. Al bij al kwam het goed en waren het 4 drukke, vermoeiende maar vooral fantastische dagen. Ik houd van deze bruisende stad.

Düsseldorf December is één van mijn favoriete tijden van het jaar. Ik houd ervan om kerstmarkten te bezoeken en geen enkel jaar slaag ik het over. De kerstmarkten in Duitsland vind ik toch net een tikkeltje leuker dan die in België. Lekker rondwandelen en genieten van de kerstsfeer onder het genot van een lekkere bratwurst.

No comments:

Post a Comment