Pages

Monday, December 21, 2015

CHRISTMAS WISHLIST

Over een paar dagen is het alweer kerst, yaay! Zoals elk jaar vier ik het 2 keer, op kerstavond met mama's familie en op kerstdag met papa's familie. Altijd super gezellig! Elk jaar maak ik een verlanglijstje en daar ga ik het vandaag over hebben.

1 radbag.be - eenhoorn sloffen
Ik wil graag nieuwe, leuke pantoffels voor in huis, al een hele tijd geleden zag ik op Beautylab deze toffe eenhoorn pantoffels en deze kwamen meteen terecht op mijn verlanglijstje. Hopelijk krijg ik ze deze kerst!

2 Catrice lipstick - 420 Plum Fiction
Ik houd van lipsticks. Zowel van budget als van high-end. De lipsticks van Catrice vind ik erg goede kwaliteit hebben. Dit berry kleurtje is perfect voor deze tijd van het jaar!

3 Benefit 'Life's a party' make-up kit
Ik heb nog geen enkel make-up product van Benefit, maar ik lees er altijd veel goeds over. In de winkel zag ik dit leuke pakket met veel producten!

4 Zoe Sugg - girl online on tour 
Ik ben een hele grote fan van Zoe Sugg. Vorig jaar kwam haar eerste boek uit en dat heb ik al helemaal uitgelezen. In oktober kwam haar tweede boek uit en ook dit wil ik heel graag lezen. Ik vind het een origineel verhaal en ook de schrijfstijl van Zoe leest heel vlot.

5 Lush - bruisbal
Met een bruisbal van Lush kan je me altijd blij maken. Ik kan dan heel erg ontspannen. Deze 'Peeping Santa' van de kerstcollectie ruikt volgens Lush bloemig en fruitig, precies waar ik van houd. En ziet deze bruisbal er niet super schattig uit?!

6 Essie - nagellak
Ook met nagellak kan je met altijd blij maken, vooral van Essie. Ik vind dit een erg goed merk, het blijft lang zitten en lakt fijn. Het kleurtje dat je hier ziet heet 'Altitude Attitude' van de 2015 winter collectie. Een prachtige rode kleur!


No comments:

Post a Comment