Pages

Sunday, October 25, 2015

TIPS USA AND CANADA PT 2.

Cheesecake from The Cheesecake Factory

In deel 2 ga ik het hebben over lekkere restaurants en een aantal hotels. Deze vakantie hebben wij een aantal restaurants voor het eerst uitgeprobeerd en velen daarvan vielen heel goed mee. Daarom wil ik ze vandaag met jullie delen. Ook heb ik een aantal hotels die ik aanraad.

RESTAURANTS

The Cheesecake Factory
Persoonlijk vind ik The Cheesecake Factory het allerbeste restaurant in de hele wereld. Je hebt er een heel uitgebreid menu. Vooraf serveren ze ook altijd brood met boter, dat super lekker is. En als je een keertje gaat moet je één van hun cheesecakes proberen. Er zijn zoveel verschillende smaken dat je niet weet welke je moet kiezen.

Jack Astor's
Ook een grote favoriet van mij is de Jack Astor's. Het interieur van het restaurant is erg leuk, ook de bediening daar is top. Wederom heb je weer een uitgebreide keuze aan eten.

The Old Spaghetti Factory
Dit restaurant is zeker een aanrader voor pastaliefhebbers. We hadden geweldige bediening, de man was in België geweest voor Rock Werchter. Ook het eten was heel lekker.

Beavertail :)

Cactus Club Café
Op voorhand had mama allemaal nieuwe restaurants opgezocht, ééntje daarvan was de Cactus Club Café. We moesten wel eventjes wachten vooraleer we een plaats hadden, maar het was het wachten waard, want het eten beviel ons heel goed.

Beavertail
Dit is niet zozeer een restaurant, maar eerder iets om te snacken. Een beavertail is een soort van lange smoutebol, je kan zelf verschillende toppings kiezen. Heel zoet, maar zooo lekker.

View from the Best Western Plus Downtown in Vancouver

HOTELS

Best Western Plus Downtown Vancouver
In Vancouver verbleven we in dit hotel. Het hotel ligt vlakbij Granville Island en eigenlijk een beetje verder verwijderd van het centrum van Vancouver. We hadden best een kleine kamer, maar het pluspunt was dat deze zeer modern was ingericht. Een ander groot pluspunt was dat er geen tapijt op de grond lag, altijd fijn vind ik.

The Crystal Lodge Whistler
Dit hotel is een erg luxe hotel in het midden van Whistler. Als je buiten het hotel stapt, kom je meteen terecht in de winkeltjes en restaurants. We hadden een hele ruime, moderne kamer. In het hotel hadden we meteen toegang tot the Old Spaghetti Factory.

Sheraton hotel Seattle
Het beste hotel hadden we voor het laatste gehouden, namelijk het Sheraton in Seattle. We hadden een kamer die behoorde tot het luxegedeelte van het hotel. Daardoor hadden we privé ontbijt op één van de hoogste verdiepingen, de hele dag was er gratis drank aanwezig en vanaf 17u waren er kleine hapjes en dessertjes aanwezig. Super service. Ook is er een hele ruime lobby die chique oogt. Het hotel ligt heel centraal in Seattle.

No comments:

Post a Comment