Pages

Wednesday, September 30, 2015

SEPTEMBER IN PICTURES

De eerste maand van het schooljaar zit er alweer op. Ik heb deze maand naast school, heel veel leuke dingen gedaan. Het leek me leuk om vanaf nu maandelijks foto's te maken en op het einde van de maand online te zetten. Zelf vind ik het ook altijd leuk om bij andere bloggers te lezen. Dus bij deze :)
 Dit droeg ik op de eerste schooldag. Ik houd van mijn jas van Zara! 
 Op 1 september startte school alweer voor mij. Het vak waar ik het beste in ben en dat ik het liefste doe is Duits!!
 Een vriendin van mij was ook naar Amerika geweest in de zomervakantie en had voor iedereen een EOS lipbalm meegebracht. Super lief natuurlijk! I love EOS lipbalms en die geur! <3
 Op 5 september trouwde mijn nicht en dit was mijn outfit. De rok en het vestje komen van de Zara, de blouse van Primark, de hakken van Ralph Lauren en de clutch van Michael Kors.
 Alles was in het thema van wit en blauw. Iedereen kreeg ook een bic met hun naam en trouwdatum erop, super schattig. Op het witte vlindertje konden we een boodschap schrijven en daarna moest je het omhoog hangen aan een slinger, origineel ideetje!
 Ik probeerde ook 2 nieuwe chipssmaken. De Bratwurstchips viel niet zo goed in de smaak, maar de Doritos Roulette daarentegen, mmh!
 Voor de fun kochten mijn zusje en ik deze puzzel in de Flying Tiger. De puzzel bevat 300 stukjes en was heel moeilijk om te maken, maar wel super leuk.
 Ook ging ik een dagje naar Roermond in Nederland. Deze dag heb ik ook geplogd.
 Op heel veel avonden was de lucht heel erg mooi. So pretty! <3
 Ongeveer een week geleden begon seizoen 3 van Are You The One. Ik kon niet wachten met kijken en heb de aflevering online bekeken. Ik ben benieuwd hoe dit seizoen verder zal aflopen.
 26 september was het de dag van de klant en ik moest werken. We deelden aan alle klanten deze chocolaatjes uit.
Nadat ik had gedaan met werken, gingen we nog eventjes naar Brussel. Daar zag ik deze mooie jas bij de Zara, helaas kost hij €130 :(.
We gingen ook nog even langs de Abercrombie & Fitch. Hier was ik allang niet meer geweest in Brussel.
Paar dagen geleden kreeg ik een brochure over een universiteit in de brievenbus. Ik moet stilletjes aan al beginnen denken over wat ik wil gaan verder studeren na dit schooljaar, spannend hoor.

No comments:

Post a Comment