Pages

Friday, August 21, 2015

PLOG EFTELING 20/08

Gisteren ging ik een dagje naar de efteling samen met mijn familie. Het was jaren geleden dat ik nog een keer in de Efteling ben geweest. Het was weer super leuk! We hadden heel erg veel geluk met het weer en daarom waren er dan ook super veel mensen. Dat is iets minder, maar alsnog was het een leuke dag. Ik heb de dag vastgelegd in foto's, laten we beginnen!
 Goedemorgen! Tijd om mijn make-up te doen.
 Als lipstick draag ik de Fabulous Fluid lipstick van de hema in de kleur 02 en als geurtje draag ik de body mist Sheer Love van Victoria's Secret.
 We zijn in Nederland, woehoe!
 Eindelijk aangekomen, hallo Efteling!!
 In de voormiddag gaan we in 3 attracties: de Fata Morgana, de bobbaan en de piraƱha. Allemaal stuk voor stuk leuke attracties.
 Tijd om te lunchen bij Station de Oost, heel ongezond haha.
 Outfit of the day. Mijn tshirt is van Hollister, broek is van h&m en de schoenen zijn van Converse.
Na de lunch gaan we in Joris en de Draak en de vliegende hollander. We moeten bij beide attracties super lang wachten, maar het is het zeker waard.
 Via de Efteling app kan ik volgen waar in het park we precies zijn. Je kan ook zien hoever het wandelen is tot een bepaalde attractie en de wachttijd in de gaten houden. Super handig!
 Op naar de Vogelrok, deze blijft leuk!
 Als snack eten we een ijsje, met dit warme weer kwam dit goed van pas.
Onze laatste attractie is de Droomvlucht. Vroeger vond ik dit een super toffe attractie en nu nog steeds. De wachttijd is hier ongeveer een uur, maar gelukkig hebben we gratis wifi.
 Ik kan natuurlijk niet naar de Efteling gaan zonder een bezoekje te brengen aan het Sprookjesbos.
Langnek, de dansende schoentjes en Raponsje!
 Hans & Grietje, Ezeltje Strekje en de Fakir!
Selfie! Mijn haren draag ik in een visgratenvlecht.
 Rond 17:15 gaan we alweer terug. Daaag Efteling tot de volgende keer. Op de terugreis hebben we gelukkig geen file en zijn we binnen een uureneenhalf weer thuis!
In de avond ben ik compleet foto's vergeten te maken. We gingen met de hele familie bij mijn oma & opa eten. Daarna gingen we naar huis en begon ik al met het in elkaar zetten van deze plog. Ik ging vroeg mijn bed in, want de volgende ochtend moest ik alweer gaan werken. No comments:

Post a Comment