Pages

Sunday, May 24, 2015

BIRTHDAY WISHLIST

Binnen precies één week word ik alweer 17 jaar! Wat gaat de tijd snel, maar zoals elk jaar kijk ik weer uit naar mijn verjaardag. Ik hou ervan om lijstjes te maken, o.a. verjaardagslijstjes. Persoonlijk vind ik het ook leuk om deze op andere blogs te lezen, daarom leek het me tof om de mijne met jullie te delen!

1 Anna Nooshin - On Top
Anna ken ik nog niet zo lang, maar sinds kort heeft ze haar eigen boek uitgebracht. Na veel positieve reviews te lezen, wil ik hem heel graag hebben. Het ziet er een interessant, leuk boek uit! 

2 H&M - Metalen dienblad Ik wil heel erg graag een dienblad waar ik mijn parfum mooi kan op uitstallen in mijn kamer. Deze kwam ik online in de H&M shop tegen en leek me geschikt. 

3 MAC - Faux Ik denk dat ondertussen iedereen deze bekende lipstick van MAC wel kent, hij staat dan ook erg hoog op mijn verlanglijstje. Ik denk dat dit zo'n lipstick is dat iedereen goed staat. 

4 Remington - pearl wand Op mijn lijstje staat ook een nieuwe krultang, ik heb hierover positieve dingen gehoord, zoals dat de krullen lang in je haar blijven zitten en dat is precies waar ik naar opzoek ben! De prijs voor deze krultang valt ook erg goed mee.

5 Marc Jacobs - Daisy Ik wil graag mijn collectie parfum uitbreiden en vindt het leuk om elke dag te wisselen van geurtje! Deze parfum zou tevens mooi staan op het dienblad haha! 

6 Fleur DeForce - The Glam Guide Fleur volg ik al een hele tijd op youtube en ze is echt een leuke persoon. Haar video's zijn altijd tof en origineel. Aantal maanden geleden heeft ze haar eigen boek uitgebracht en als fan van haar wil ik dit boek zeker hebben.

Zo dit was mijn lijstje! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen! 

2 comments:

  1. Wat een superleuke wishlist! Die metalen dienblad ziet er heel erg leuk uit! Net zoals de prachtige kleur van de lippenstift! Liefs, X

    ReplyDelete